+607-333 3486

info@pbmplastic.com

BOTOL PET KAMI

KATEGORI

Dari konseptualisasi hingga pengeluaran akhir, kami bekerjasama dengan anda untuk mencipta reka bentuk botol PET yang dibuat khas untuk mencerminkan identiti jenama anda dan bergema dengan khalayak sasaran anda.


About

RAKAN KONGSI BOTOL PET ANDA

REKA BENTUK INOVATIF

PBM Plastic Industry Sdn Bhd adalah sebuah syarikat yang didaftarkan di Malaysia. Beribu pejabat di Johor, kami pakar dalam pembuatan pelbagai jenis botol Polyethylene Terephthalate (PET) untuk pelbagai aplikasi dalam sektor domestik, komersial, industri, dan kesihatan. Sejak penubuhannya pada tahun 2003, kami telah berkembang dengan mantap untuk menjadi kemudahan pengeluaran sehenti sepenuhnya yang memenuhi spesifikasi dan keperluan pelanggan domestik dan korporat multinasional di Singapura.


SEBAB UNTUK BERSAMA KAMI

MENGAPA PILIH KAMI

Berkolaborasi dengan kami dan alami perbezaan bekerjasama dengan pengeluar botol PET yang dapat dipercayai dan inovatif.

Reka Bentuk Buatan Khas

Reka Bentuk Buatan Khas

Sama ada anda memerlukan bentuk, saiz, warna, atau pilihan pelabelan yang unik, kami mempunyai kepakaran dan teknologi untuk memberikan hasil yang luar biasa yang membezakan produk anda daripada pesaing.

Pelbagai Pilihan

Pelbagai Pilihan

Pelbagai aplikasi untuk minuman, kesihatan, atau mana-mana industri lain. Pilihan kami yang pelbagai memastikan anda dapat mencari penyelesaian yang sempurna untuk memenuhi keperluan khusus anda.

Penghantaran Pada Masa

Penghantaran Pada Masa

Proses pengeluaran yang tersusun dan rangkaian logistik yang cekap membolehkan kami memenuhi pesanan dengan segera, membolehkan anda menjalankan operasi anda dengan lancar.74, Jalan Riang 21, Taman Perindustrian Gembira, 81200 Tampoi, Johor, Malaysia.

Hubungi Kami